Gastenboek

Bericht 1-9 van 9.

20-03-2016 00:39
peter burger
Wat een mooie ontroerende reacties in ons gastenboek. Fijn en goed om dit te lezen. Dat geeft ook moed en energie om door te gaan. Om te met elkaar te werken aan programma's met inhoud. En we kunnen daar alleen mee doorgaan als er ook mensen komen om ervan te genieten.
Koorleden bedankt voor jullie inzet. Bestuur bedankt voor alles wat geregeld moest worden.
het was een avond met een gouden randje.
iedereen gezegende Paasdagen toegewenst.
groet. Peter Burger

20-03-2016 00:29
Dik Bontenbal
Ik heb gisteravond weer met veel plezier met jullie samengewerkt! We kunnen terugkijken op een mooie avond. Er is voor mij persoonlijk geen mooiere manier dan deze om samen met de koren, musisici en solisten naar Pasen toe te leven, en iedere avond weer stilgezet te worden bij het Passie en Paasevangelie!

19-03-2016 13:00
P. De Vreugd
Compliment voor uw uitvoering van gisteravond. Heb genoten.
Een zangavond met gevoel. Wel uitkijken, straks kunt u uw luisteraars niet meer kwijt in de kerk. Het was denk ik weer drukker dan vorig jaa.

19-03-2016 12:23
Kees en Corrie vd Bent
Dank voor de boodschap van gisteravond. Zeker in een moeilijke tijd in ons leven gaf en geeft u als koor troost. We waren niet van plan om te komen vanwege verdrietige omstandigheden, maar toch gegaan. We hebben echt uw concert als een preek ervaren, waarbij de plaatjes en teksten op het scherm voor zich spraken. Ik zou niet weten welk koor er in de regio zo'n boodschap te vertellen heeft. Tijdens de periode dar het echt stil werd (het sterven van Jezus) hebben wij beide stil moeten huilen. U raakte ons diep. Wat een troost in de liederen die volgden. Wees zuinig op uw koor en dirigent.
Nogmaals dank.

Kees en Corrie vanonder Bent

19-03-2016 10:20
Louis en Annette
Beste koorleden.
Nog nagenietend van een rijke zangavond kunnen wij het niet nalaten om even een korte reactie te geven op jullie prestatie van gisteravond in Rijnsburg. Eerst de locatie. Echt jammer vonden wij het dat het niet in Noordwijk was. Een mening die wij na de eerste tonen van het concert moesten bijstellen. Wat een prachtig geluid!! Het bewijst maar weer eens dat het koor steeds opzoek is naar verandering en verbetering. Ook dit jaar ben u daar zeker weer in geslaagd. In inhoud en boodschap van de avond was met zorg en gevoel samengesteld. DIT ZIE JE NIET ZOVEEL. De identiteit van het koor en de "beleving" van de dirigent was ook nu weer zeer herkenbaar. Indrukwekkend was het stiltemoment. Je werd gedwongen om op te zien naar het kruis waar een dode Jezus hangt. STILTE. Maar wat een troost dat het daar niet stopte maar dat het koor doorging met de Evangelieverkondiging. Het was niet alleen een mooie zangavond, maar u stuurde het publiek weg met een boodschap. GX

05-04-2015 17:19
Petra en Yvonne
Wij vonden jullie concert GEWELDIG. De begeleiding was prachtig, en de solisten super. Zeker voor een herhaling vatbaar. Jammer dat dit soort uitvoeringen maar zelden gegeven worden. Ga zo door.

05-04-2015 13:47
Peter Burger
Beste koorleden
Wat hebben jullie prachtig gezongen op de afgelopen uitvoeringen. Ik ben er stil van.
Na de drukte van afgelopen weken moet ik bijna oppassen om niet in een gat te vallen!
Bedankt voor jullie inzet.
Bestuur bedankt voor het vele werk en het vermogen om de kar te trekken.
Ik voel me een rijk gezegend mens.
Allemaal gezegende Paasdagen

05-04-2015 10:34
Louis en Annette
Beste koorleden. Nog nagenietend van jullie concert van gisteravond nog even een reactie. We hebben werkelijk genoten van dit concert. Wat opviel was het volume van het koor. Hard, minder hard en zacht vormde in de St Jeroen een prachtige balans. De beamerpresentatie was mooi, maar eigenlijk overbodig omdat de tekst goed verstaanbaar was. Wat opviel was het groot aantal mannen voor een gemengd koor. De baspartij stond als een solide blok beton onder de rest van het koor. Geweldig!! Dit kwam vooral ten uiting bij het "lied bij het kruis" waarbij duidelijk 4 stemmigheid was waar te nemen. Ook de beide solisten verdienen een grote pluim. Verder was het gesproken woord wederom het centrale gedeelte in dit concert, want hier draaide het toch om lijkt mij. Wat opviel was de duidelijkheid van de boodschap, dit werd met gevoel gebracht. Kortom een geweldige avond. Gezien de belangstelling van dit concert zou volgend jaar de St Bavo in Haarlem geen slecht idee zijn denk ik.

29-03-2015 10:06
Joost en Agnes
Gisteravond bij jullie eerste concert geweest in H.woude. Zoals we gewend zijn van jullie, T O P.
We hopen op 4 april zeker aanwezig te zijn in Noordwijk, wordt nog mooier. Ga zo door !!! Topkoor

Christelijk Gemengd Koor Immanuël uit Katwijk aan Zee
Geen show gevonden! show="12" bestaat niet.
Klik hier om de CD te bestellen!!
Christelijk Gemengd Koor "Immanuël"
T: (071) 407 77 59
E: immanuelkoor@kpnplanet.nl

Muziek UIT
Muziek AAN